Onze producten

Hoe verbeter ik mijn leefklimaat in huis?

Comfortabel genieten in huis doet u wanneer de luchtvochtigheid en temperatuur optimaal op elkaar zijn afgestemd. Te vochtige lucht kan leiden tot benauwdheid, nare geuren en schimmelvorming in huis terwijl een te droge lucht weer kan leiden tot huidirritaties, droge ogen en statische elektriciteit tot kromtrekkende houten vloeren. Afhankelijk van het probleem biedt De’Longhi met haar mobiele airconditioners, luchtontvochtigers, luchtbevochtigers, luchtreinigers en bijverwarming dé juiste oplossing voor een aangename leefomgeving.

Veelgestelde vragen

  • Hebben jullie airco’s zonder afvoerslang?

Alle mobiele airconditioners van De’Longhi hebben een afvoerslang. Dit is nodig om de warme vochtige lucht naar buiten af te voeren.

  • Hoe kies ik de juiste airco?

Elke situatie is anders, ook die van u. Op onze mobiele airco pagina vertellen we u er alles over.

  • Maken airco’s veel geluid?

Iedere airco van De’Longhi is voorzien van een ventilator. Deze ventilator maakt geluid. Dit geluid kan u reduceren, met behulp van de nachtmodus. Helemaal stil zijn de airco’s nooit. 

Als de mobiele airco in de loop van de tijd meer geluid gaat maken kan u de filters controleren en eventueel zelf schoonmaken. De filters zijn eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek of de stofzuiger. Wanneer dit niet helpt, kan u altijd contact opnemen met onze klantendienst via het telefoonnummer 015/29.08.40 (maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 08:30u – 10:30u en van 13:00u – 15:00u) of vul het
contactformulier in.

Een mobiele airco is stekkerklaar en daarmee direct klaar voor gebruik. Stop de stekker in het stopcontact, plaats de afvoerslang naar buiten en u zet hem aan. Hiermee is breekwerk overbodig.

  • Hoe installeer ik een mobiele airco?

Pick-up & Return Service

Mocht uw mobiele airco of luchtontvochtiger niet langer optimaal functioneren, dan kunt u gebruik maken van de unieke Pick-up & Return Service van De’Longhi. Uw apparaat wordt bij u thuis opgehaald, gerepareerd en daarna weer in perfecte staat thuisbezorgd. Heeft u een opmerking of zit u met een vraag? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Zit het antwoord er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan op het telefoonnummer 015-280840 (ma-vrij 8:30u - 10:30u en van 13:00u - 15:00u) of via het contactformulier.

© De'Longhi België

De'Longhi comfort

Bij comfort denkt u al snel aan een aangename temperatuur in huis. Even heerlijk wegzakken in de sofa met een kop koffie en een boek. Comfort is belangrijk om te ontspannen en aangenaam te wonen. Daarnaast draagt een prettige woonomgeving ook bij aan de leefkwaliteit. Om maximaal te genieten kan u het comfort in uw woning voor een gedeelte beïnvloeden met airconditioning, luchtontvochtiging, luchtbevochtiging, luchtreiniging en bijverwarming. De’Longhi zorgt voor een optimaal en stijlvol comfort, zodat u elke dag mooie momenten samen creëert!

MOBIELE AIRCONDITIONING

Met de juiste mobiele airconditioning geniet u steeds weer van een aangenaam leefklimaat. De mobiele airco’s van De’Longhi bieden op vele fronten gemak en comfort.

Hier vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen over een mobiele airco of een luchtontvochtiger.

  • Wat nu als er iets mis is met mijn mobiele airco?

Indien uw mobiele airco onverhoopt niet optimaal functioneert, staat onze klantendienst voor u klaar. Neem contact op via het contactformulier, chat of via de telefoon. In veel gevallen kunnen we samen het probleem oplossen. Wanneer dit niet lukt, halen wij de mobiele airco met onze Pick-Up & Return service bij u op en krijgt u hem snel weer werkend terug. De’Longhi biedt (na registratie) 5 jaar garantie.

LUCHTONTVOCHTIGERS

ALLES OVER LUCHTONTVOCHTIGERS

Last van vocht in uw kelder, badkamer of slaapkamer? Wilt u een luchtontvochtiger kopen, maar weet u niet dewelke? Daar weten wij raad mee. Kies voor een efficiënte luchtontvochtiger van De’Longhi. Die maakt uw huis vrij van vochtproblemen en vieze geurtjes en is ook nog eens laag in verbruik.

KlantenserviceVerkooppuntenDe'Longhi BelgiëFR

NL  |

DE'LONGHI COMFORTMOBIELE AIRCONDITIONINGLUCHTONTVOCHTIGERS